Groene Verpakkende Beperkte Levering

           Vriendschappelijke wereld, Vriendschappelijke mensen

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Green Packaging Supply Limited Kwaliteitscontrole

Van goede kwaliteit StoffenBoodschappentassen voor verkoop
Van goede kwaliteit StoffenBoodschappentassen voor verkoop
Ik heb de steekproeven ontvangen en zij zijn goed om te gaan. Het glanzende gouden in reliëf maken is perfect evenals de grootte van de tekst op de kanten en het gouden draaikoord. Wij zouden vereisen 2.000 eenheden van elke grootte zo een totaal van 4.000 eenheden als eerste orde in zakken doet.

—— Mohammed Hassan (Eerste H)

Ik ben zeer blij wij onze exclusieve smaak kunnen delen en groot samen te werken, wij uw bureau zonder twijfel zullen bezoeken. Gelieve te hebben sommige aardige punten voor ons om te zien.

—— Francisco Leone (overzeese Haven)

Openhartig ben, zijn uw kerels profesional, gemakkelijk om mijn idee te krijgen en goede suggestie aan te bieden om dingen perfect te maken. Om met u, sparen veel tijd te werken

—— Yuly (beste dromen)

De dozen zijn groot. Zij vouwen goed en kijken goed. Dank u. Ik moet nu enkele grote doosstickers voor de nieuwe ontwerpen organiseren.

—— (Stoneman) Marc

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Wij betreffen de definitieve kwaliteit die aan klant aanbood. En wij die een Kwaliteitsborging en een Systeem voor kwaliteitscontrole uitwerken aan elke stap van het kopen en het produceren.

 

Onze op de markt brengende mensen zullen het beste kwaliteitsmateriaal voor elke orde kiezen, en in elke verwerkingsstap, hebben wij QC mensen het controleren.

 

Alvorens elke orde begint, verklaren wij de kwaliteitsnorm in de ochtendvergadering en maken het als documenten op die in workshopraad worden gekleefd zodat elke arbeiders de kwaliteit tijdens het te werk gaan kunnen controleren.

 

Toen Alle goederen eindigden, hebben wij definitieve QC in verpakkingsafdeling. Zij waarborgen elk afgewerkt product aan de verzoeken van de klant voldoet.

Certificaten
  • Green Packaging Supply Limited

    Standaard:ISO quality system certification

  • Green Packaging Supply Limited
Contactgegevens
Green Packaging Supply Limited

Contactpersoon: Ms. Sandy

Tel.: 86--13535147032

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)